• Pasen

  Pasen

  ABS Sweets streeft ernaar haar klanten het meest uitgebreide programma aan te bieden, van de meest luxueuze paashazen van 1 kilo tot de kleinste kindercadeautjes. ABS Sweets is marktleider in de holle paaseieren.

  Bekijk alle producten
 • Evenementen

  Evenementen

  ABS Sweets is ook de partner voor de zomeractiviteiten; ‘weer naar school’, ‘de vakantie begint’, voetbalevenementen, avondvierdaagse en andere bijzondere thema’s die ingevuld moeten en kunnen worden.

  Bekijk alle producten
 • Sint

  Sint

  Sinterklaas is zeer gespecialiseerd in schoencadeautjes en weet iedere keer bij ABS weer nieuwe artikelen te vinden, soms in een nieuw jasje maar altijd anders. Natuurlijk komt Sinterklaas ook voor de SINT topper, de kikkers & muizen want daarin is ABS Sweets marktleider. Dit artikel wordt al 35 jaar volgens een oud recept gemaakt en is nog steeds actueel en erg lekker!

  Bekijk alle producten
 • Kerst

  Kerst

  Dit is een kort seizoen met meer luxueuze producten in prachtige verpakkingen voor ieder klant, naar wens in een eigen verpakking. Van heerlijke pralines tot geweldig leuke chocolade super kerstballen en prachtige 3D figuren.

  Bekijk alle producten
 • Regulier

  Regulier

  ABS Sweets ontwikkelt zich steeds meer tot een aanbieder van ook reguliere artikelen, artikelen die het gehele jaar in het schap te vinden zijn. Ook hier concentreert ABS Sweets zich op de hardlopers in de schappen en kan daar in private label en onder merk veelal goede alternatieven voor aanbieden.

  Bekijk alle producten