Over ABS Sweets

ABS Sweets B.V. is een zoetwaren broker, gestart in 2005. Sinds 2012 zijn wij IFS Broker gecertificeerd en sinds 2013 ook UTZ gecertificeerd. Wij zijn gespecialiseerd in seizoens artikelen voor de supermarkten en groot winkel bedrijven. De laatste jaren legt ABS Sweets zich daarnaast toe op reguliere day to day artikelen. 60 tot 70% van onze artikelen worden geleverd onder private label. Het overgrote deel van onze producten laten wij maken in Europa.

 • Grote aantallen

  ABS Sweets concentreert zich op die klanten waar de aantallen liggen, want daar liggen de mogelijkheden met een goed logistiek apparaat te komen tot goede afspraken. Interessant voor de klant en de producent.

 • Grote marktpenetratie

  ABS Sweets kent de Nederlands markt en heeft over de gehele breedte van de markt haar klanten. Omdat wij proberen goed naar onze klanten te luisteren en voor elk type klant het product te vinden dat bij de klant past en wat de consument bij die klant verwacht.

 • Hoge kwaliteit

  De producten die ABS Sweets levert zijn van hoge kwaliteit, de smaak is perfect en in de smaaktesten scoren de ABS Sweets producten keer op keer zeer goed. Ook alle verpakkingen zijn van uitstekende kwaliteit. Zoals ook blijkt uit onze IFS Broker certificering op HIGH level, besteden wij zeer veel aandacht aan alle voedselveiligheid vraagstukken.

 • Private label

  ABS Sweets is al vele jaren betrokken bij de grootste Private Label klanten in Nederland en weet daarom precies wat er speelt. Wij hebben dan ook partners op het gebied van producten en verpakkingen die ons hierbij geweldig helpen en ondersteunen om een voor de klant zo perfect mogelijk product te maken, ieder keer weer nieuw, ieder keer weer anders.

 • Breed programma

  De kracht van ABS Sweets naar de klant is de breedte van ons programma. Het is voor de klanten van ABS Sweets mogelijk om per seizoen grote delen van het programma in te vullen. De kwaliteit is altijd perfect, de prijzen zijn goed en het assortiment is geweldig. Met daarbij een aantal artikelen waarin ABS Sweets marktleider is en een aantal waarin ABS Sweets zelfs één van de zeer weinige aanbieders is.

 • Flexibiliteit

  Wij begrijpen dat elke klant zich wil en vaak moet onderscheiden in de markt. Daarom proberen wij er altijd voor te zorgen dat dit kan, door een individuele aanpak van iedere klant en voor de klant specifieke mogelijkheden en artikelen. Altijd binnen de ruimte die de aantallen ons geven, maar altijd bijzonder.

Wij leveren aan vrijwel de gehele Nederlandse retail, met een of meer van onze producten. Wij zijn hierbij uitgegroeid tot marktleider in een aantal producten. Wij ontwikkelen ook zelf specifieke verpakkingen voor onze markt, waardoor wij een grotere toegevoegde waarde voor onze klanten hebben. ABS Sweets B.V. heeft een kleine zeer efficiënte organisatie met gespecialiseerde vaste partners, voor internationaal transport, binnenlands transport en opslag, reclame en voedingsmiddelen technologie, strategie en ontwikkeling.

Wilt u op de Nederlandse markt vertegenwoordigd zijn?